×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Bine ati venit LA PANDY TOYS! ADUCEM BUCURII PRIN JUCARII!

                                                                                         

 

Ne plac jocurile si jucariile :) Si noua si copiilor nostri. Mai ales lor... :)

Asa ca am facut cel mai prietenos magazin online cu jocuri si jucarii - Pandy Toys. Speram sa va placa si voua!

Magazinul online Pandy Toys comercializeaza o gama variata de Jucarii Originale precum si alte produse specifice pentru copii de cea mai buna calitate.Jucarii Originale

Depunem eforturi sustinute sa va punem la dispozitie cele mai noi si cele mai bune produse.

Oferta noastra cuprinde peste 10.000 de produse de calitate, de la Jocuri Creative, Educative, Jucarii FigurineJucarii de Rol, Papusi & Accesorii PapusiJucarii Masinute pana la Vehicule de Exterior.

Din portofoliu nostru de produse, puteti alege cele mai noi si cautate jucarii BRUDERLEGO, PLAYMOBIL, Hasbro, Mattel, Step2, Ravensburger, Schleich si multi altii. Gama de produse este in linie cu jucariile propuse spre comercializare de catre respectivii producatori, jucarii conforme pentru piata din Romania.

Va multumim si va asteptam sa cumparati de la Pandy Toys!

 

Ce spun clientii nostri?


   

Clientii care au apelat pana acum la serviciile noastre, se declara foarte multumiti si incantati de magazinul Pandy Toys.

Opinii reale ale clientilor nostri cu privire la magazinul Pandy Toys, puteti citi dand click pe pictograma cu recenzii (varinta desktop) sau accesand urmatorul link (varianta mobile). Recenziile sunt gestionate de catre Yotpo, autoritate independenta si echidistanta in domeniul Client Customer Care.

 
 
 

cumpara cu incredere! Pentru ca...

 
 • Afisam informatiile de contact (denumirea firmei care detine site-ul, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, Codul de Identificare Fiscala, Capitalul Social, Adresa postala completa a sediului social, numere de telefon si adrese de e-mail la care reprezentantii magazinului pot fi contactati, programul de lucru cu publicul).
 • Oferim detalii complete despre procesul de cumparare (care sunt termenii si conditiile de derulare a tranzactiei, cum poti plati, cine proceseaza plata online daca alegi sa platesti prin card, care sunt modalitatile de livrare a produselor, care sunt conditiile de garantie si service si orice alte informatii sau conditii suplimentare referitoare la procesul de cumparare).
 • Functionam fara probleme cand cumparati online.
 • Respectam Legislatia in vigoare. 
 • Respectam drepturile de autor, nu facem spam, protejam datele personale ale clientilor si, nu in ultimul rand, afisam link catre ANPC si catre Solutionarea online a litigiilor, conform legii.

DATE COMPANIE

 

Magazinul online Pandy Toys este proprietatea si este administrat de catre DANCO TRADE FACILITY S.R.L., cu urmatoarele date de identificare:

 • Capital social subscris si varsat: 1000 RON
 • Sediul social: str. Emil Racovita nr. 70, loc. Pipera-Voluntari, Judet Ilfov, cod postal 077191
 • Reg. Com. J23/837/2011 CIF: RO 28258132
 • Cod CAEN 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
 • Cont Bancar: RO21INGB0000999907544611 deschis la ING Bank.
 • e-mail: office@dancotrade.ro.
 • Numar Inregistrare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal: 22434

© Danco Trade Facility SRL

Meniu

Info

Distribuie

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare