Balista Cavalerilor Novelmore Afisare la marime maxima

Balista Cavalerilor Novelmore

143,92 lei

Pret redus!

-20%

179,90 lei

» Adauga la lista de produse dorite

PM70224

Playmobil Novelmore 70224, Novelmore Water Ballista

Detalii

Acest produs nu are puncte bonus deoarece este la reducere


Dupa ani de armonie si pace, Cavalerii Novelmore si-au folosit ingeniozitatea pentru a dezvolta arme si echipamente sofisticate. Desigur, au venit cu o arma de aparare deosebit de sofisticata pentru Marele Castel: Balista Cavalerilor Novelmore de la PLAYMOBIL. Atunci cand inamicii se apropie, balista cu apa este pusa in pozitie. Magazia ta detine, sa zicem, sase sageti de apa. Maestrul armelor Norman Norwick este foarte familiarizat cu tehnica balistei si o atribuie cavalerului Bruce Benett. Comanda deja suna. Impusca si loveste! Inamicii nu au nicio sansa si fug imediat.

  • Setul include 2 figurine personaje Novelmore, maestrul Norman Norwick si cavalerul de elita Bruce Benett, balista cu apa cu functie de impuscare si sase sageti, care pot fi declansate de o parghie si multe alte accesorii (3 gloante, 3 proiectile de apa, scule, 1 plan de constructie, 1 calimara cu stilou, blat de masa (montat pe pietre), 1 pelerina, 1 sabie, 2 casti, 1 sort, 1 mansete pentru brate, 1 ochi lateral pentru mini arbaleta). 
  • Cadrul poate fi rotit in sus si in jos, rezultand sase pozitii diferite ale unghiului de tragere. Balista poate fi combinata cu Setul Echipa lupilor Novelmore cu tun (70225).
 

Varsta recomandata: 4 - 10 ani