Fortareata Banditilor Burnham

639,92 lei

Pret redus!

-20%

799,90 lei

» Adauga la lista de produse dorite

PM70221

Playmobil Novelmore 70221, Burnham Raiders Fortress

Detalii

Acest produs nu are puncte bonus deoarece este la reducere


Aceasta fortareata impresionanta gazduieste razvratitii Banditi Burnham. Fortareata Banditilor Burnham de la PLAYMOBIL se intinde cu mandrie peste muntele de foc din roca vulcanica. Tunurile de foc si poarta puternica a castelului scanteiau in soarele de seara, iar balaurul suiera periculos din cusca sa. Daca intrusii incearca sa cucereasca castelul, Banditii ii vor alunga cu bile de foc stralucitoare. Banditii Burnham sunt un grup de haiduci vicleni care nu se tem de nimic si de nimeni. Ultima lor dorinta este armura magica Invincibus, care-l face pe purtatorul sau sa fie invincibil. Rebelii incearca prin toate mijloacele sa puna stapanire pe aceasta armura pentru a raspandi haosul, a cuceri noi tari si a le supune cu putere de foc.

Noua lume a jocului de cavaleri de la PLAYMOBIL surprinde cu arme creative, sisteme sofisticate de aparare si personaje originale. Clasicul PLAYMOBIL intr-un nou design stralucitor garanteaza distractie timp de multe ore. Fortareata Banditilor Burnham are numeroase functii de aparare: tunuri pentru sageti de foc pe ambele parti, un zid cu aruncator de mingi de foc, o poarta si usa capcana care transporta intrusi direct in temnita.

  • Setul include patru figurine personaje Novelmore, Bayron Burnham si fiul sau Brody, fierul Sulfur si diavolul cavaler Lucifex plus o multime de accesorii.
 

Varsta recomandata: 4 - 10 ani