Supermag Classic Trendy, 72 Piese Afisare la marime maxima

Supermag Classic Trendy, 72 Piese

123,12 lei

Pret redus!

-20%

153,90 lei

» Adauga la lista de produse dorite

SM0405

Set Constructie Magnetic, Supermag

Detalii

Acest produs nu are puncte bonus deoarece este la reducere


Magnetii prind viata! Inspirati-va din noua linie Supermag Tags Trendy si explorati posibilitatile fara sfarsit de constructie. Datorita celor doua sisteme de asamblare diferite, dar complet integrate, formele de constructie pline de volum se formeaza chiar in manutele copiilor. Pe de o parte, atractie magnetica si, pe de alta parte, cuplaj magnetic. Tija capata de fapt o alta forma cand este combinata cu elemente de imbinare printr-un inel de plastic. In acest fel, chiar o singura tija devine o forma prin simpla combinare cu una sau mai multe elemente de imbinare, fara a fi nevoie de suporturi.

Seturile de constructie de la Supermag se pot dezasambla si reasambla in diferite moduri, iar astfel cel mic nu se va plictisi niciodata! Jucariile magnetice Supermag Tags ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind dezvoltarea emotionala si perceptia spatiala.

  • Setul include 72 piese si straluceste in intuneric.
  • Produsul nu necesita baterii.
 
Varsta recomandata: 3 ani +
Produs fabricat in Italia.
 

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese si bile mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. Aceasta jucarie contine magneti. NU inghititi magnetii! Inghitirea magnetilor poate provoca raniri grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

  • Gen: Fete
  • Varsta recomandata: 3 ani+
  • Numar piese: 72
  • Material: Metal & Plastic