×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Hydorous Tryno Cu Card Baku-Gear, Bila Ultra S2

Jucarie Bakugan, Spin Master

Citeste mai mult
56,32 lei 59,28 lei
-5%
Cod produs:
6055885_20124615
Produse relationate:
Compara0
Brand:
Descriere

Duceti jocul la alt nivel cu Bakuganul suprem din Alianta Blindata!

Aveti puterea de a face aceste creaturi feroce sa treaca printr-o transformare epica! Rostogoliti-i peste Bakucore-urile de metal (doua incluse) si vor face o saritura ca sa se deschida, transformandu-se din Baku-mingi in Bakugani! Fiecare cu o inaltime de 8 cm, fiecare Bakugan suprem din Alianta Blindata prezinta detalii uluitoare si simbolul factiunii, aducand la viata personajele voastre preferate din emisiunea renumita (acum pe NETFLIX).

Sunteti gata de lupta? Patrundeti in lupta cu creatura mega-puternica si folositi cartonasul cu personaj si abilitate (incluse amandoua), optimizat pentru Bakuganul vostru, pentru a va infrange adversarul. Va puteti antrena datorita cartonasului Baku-Gear de colectie (inclus), puteti exersa abilitatile de rostogolire pentru a va activa Bakuganul cand treceti la urmatorul nivel din Lupta epica!

Cu personaje noi si unele care revin, puteti sa adaugati pana la 100 de Bakugani din Alianta Blindata la colectie si sa creati o armata de luptatori uimitori - apoi intrati in si mai multe lupte cu prietenii vostri! Intrati in actiune cu Bakuganul suprem! 3-2-1, LUPTA BAKUGAN!

In pachet sunt incluse, o bila Bakugan, 2 placi Baku-Core, 2 cartonase si un card Baku-Gear.

  • Varsta recomandata: 6 ani+
Citeste mai mult
Specificatii
6055885_20124615

Varsta recomandata
6 ani+
Gen
Baieti
Personaj/Tema
Bakugan
Culoare
Multicolor
Baterii necesare
Nu
Produse similare
Vizualizate recent

Meniu