Land Rover Defender Station Wagon Cu Padurar Si Caine Afisare la marime maxima

Land Rover Defender Station Wagon Cu Padurar Si Caine

223,92 lei

Pret redus!

-20%

279,90 lei

» Adauga la lista de produse dorite

02587

Set De Joaca, Bruder

Detalii

Acest produs nu are puncte bonus deoarece este la reducere


Padurarul este responsabil de gestionarea padurii. El decide asupra copacilor si animalelor. Managementul durabil in armonie cu aspectele economice, ecologice si sociale este de o mare importanta si necesita o multime de angajament si cunostinte de specialitate din partea padurarului. Munca unui padurar este deosebit de importanta in contextul conservarii naturii si al intretinerii unei paduri sanatoase.

Padurarul BRUDER este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa zilnica de cainele sau loial, ciobanescul german.

Deoarece locul sau de munca se afla adesea intr-un teren impracticabil, padurarul BRUDER depinde de un vehicul de incredere. Land Rover Defender Station Wagon combina calitati off-road fascinante cu un design robust. La fel ca toate vehiculele BRUDER, acest model a fost, de asemenea, modelat pe original in detaliu. Modelul rezultat nu numai ca ii va convinge pe fanii marcii Land Rover cu detalii surprinzatoare, precum tabla texturata ridicata pe capota si numeroasele functii care pot fi redate.

Capota, care permite vizualizarea blocului motor detaliat, usile din spate si laterale care pot fi deschise precum si scaunul banchetei din spate, cuplajul remorcii indepartat permite o joaca extraordinara.

Suspensia ambelor axe inseamna ca fiecare teren poate fi stapanit cu usurinta, chiar si in timpul jocului. In plus, puntea fata poate fi directionata folosind coloana de directie suplimentara cunoscuta de la tractoarele BRUDER (incluse in livrare), permitand astfel un control ludic al vehiculului. Pentru transportul in siguranta al cainelui, cutia de transport adecvata este inclusa in acest set minunat.

  • Detalii si functii realistice.
  • Se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor.
  • Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. 
 
Scara: 1:16
Varsta recomandata: 4 ani +
Jucarie Fabricata In Germania.

Jucarii Bruder Profi-Serie Jucarie multifunctionala Bruder   Jucarii Bruder Made UE
  • Gen: Baieti
  • Varsta recomandata: 4 ani+
  • Material: Plastic