×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Toba Muzicala Cu Scaunel Banging Bopping

Jucarie Interactiva, Hola

Citeste mai mult
171,36 lei 370,90 lei
PRP-54%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 17 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 17 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 3.40 lei.

Cod produs:
3130
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Setul de tobe Hola Banging Bopping pentru copii va va incuraja micuta stea rock sa gandeasca si sa actioneze creativ! Setul de baterii inteligente are doua tobe, un tambur de bas si un cinal. In plus, exista microfonul stand-up care le va purta vocea peste camera. Banging Bopping Drum poate fi comutat intre doua moduri (Melody si Drum), care ii permit copilului sa se joace impreuna cu melodiile sau sa se joace pe propriul canal. Butoanele de control al volumului va permit sa opriti muzica atunci cand aveti nevoie sau sa o intoarceti pentru a le asculta. Jucariile muzicale ofera copiilor o oportunitate de a-si perfectiona talentul pentru muzica in timp ce se joaca si experimenteaza cu sunetul. Caracteristicile produsului: - Tambur de baza de lucru, toiaguri moi, tambururi si scaune de jucarie, - Melodii si sunete preprogramate, - Butoane de iluminare, - Cinele: produc efecte sonore asemanatoare vietii, - Pedala de bas: pentru sunete de bas realiste, - Control volum mare / mic, - Microfon detasabil, - Asamblare rapida si usoara, Include: - Bass Drum, Cinele, 2 Snare Tobe, Microfon, 2 Sticks Drum & Scaun, - 5 butoane de ritm, - 4 butoane de selectare a modului de iluminare, - Sunete de tambur, - 10 Melodii, - 3 ritmuri

  • Varsta recomandata: 3 - 7 ani
Citeste mai multShow less
Specificatii
3130

Gen
Mixt
Varsta recomandata
3 ani+
Culoare
Multicolor
Baterii necesare
3
3 x AAA (incluse)
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare