×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Figurina Zuma

Jucarie Figurina Patrula Catelusilor, Spin Master

Citeste mai mult
64,72 lei 80,90 lei
PRP-20%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Comanda acum si livram sâmbătă, 30 martie

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Cod produs:
6060427_20130319
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Niciun oras nu este prea mare si niciun catelus nu este prea mic! Participa alaturi de catelusii din Patrula Catelusilor la misiuni de salvare interesante si retraieste momentele tale preferate din filmul Patrula Catelusilor!

Aceaste figurine de jucarie din Patrula Catelusilor au detalii realiste ale blanii si detalii din film si sunt echipate cu un rucsac fixat pe spate care contine doua proiectile! Cand apar problemele nu trebuie decat sa ii fixezi rucsacul pentru a-i pune figurinei uniforma noua din film cu instrumentele de salvare in locul uniformei clasice este atat de usor!

Odata ce catelusul este gata de actiune, incarca unul dintre proiectile si apasa butonul de pe spatele lansatorului de pe rucsac pentru a dobori obstacolele si a deveni eroul zilei! Foloseste-ti imaginatia pentru a crea propriile misiuni de salvare Patrula Catelusilor, asa cum ai vazut la cinema.

Pentru si mai multe salvari inspirate din film, adauga la colectia ta restul catelusilor din filmul Patrula Catelusilor si joaca-te in interiorul Turnului Orasului (figurinele si turnul sunt vandute separat).

Figurinele Patrula Catelusilor sunt jucariile perfecte pentru baieti si fete cu varsta de peste 3 ani. Acest pachet contine personajul Zuma.

  • Varsta recomandata: 3 - 10 ani
Citeste mai multShow less
Specificatii
6060427_20130319

Gen
Baieti
Mixt
Varsta recomandata
3 ani+
Material
Plastic
Tip produs
Figurina
Tema de joaca
Patrula Catelusilor
Personaj
Zuma
Culoare
Multicolor
Baterii necesare
Nu
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare