×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Set De Joaca Salveaza Orasul

367,12 lei 458,90 lei
PRP-20%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 36 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 36 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 7.20 lei.

Cod produs:
6061056
Produse relationate:
Brand:
Descriere
Salveaza Golful Aventurii din calea Primarului Humdinger cu Setul True Metal Total City Rescue! Acest set aventuros contine trei scene de salvare din filmul Patrula Catelusilor, un vehicul lansator rotativ si vehiculul din metal turnat al lui Marshall, exclusiv, pe care nu il vei gasi altundeva! Încarca masina in lansator apoi arunc-o pentru a-l trimite pe Marshall in actiune. El se va misca rapid, trecand fara probleme prin zidul scolii abandonate! Apoi roteste lansatorul pentru a-l ajuta pe Marshall sa ajunga in cealalta parte a pistei de curse pentru a putea stinge incendiul de la Primarie. În cele din urma, prinde-l pe Primarul Humdinger! Lanseaza-l pe Marshall din Turnul Orasului iar el se va izbi in Vila Humdinger. Aceasta se frange in doua iar primarul, imbracat doar in lenjerie intima, este dat in vileag. Totul este atat de distractiv! Reseteaza setul si joaca misiunea de salvare de mai multe ori! Setul True Metal Total City Rescue poate fi folosit cu toate vehiculele Patrula Catelusilor True Metal la scara 155 si este modul perfect in care poti retrai la tine acasa aventura din filmul Patrula Catelusilor. Pentru si mai multe aventuri si misiuni de salvare in viteza, cauta vehiculele de jucarie Masinile din Filmul Patrula Catelusilor True Metal (fiecare vandut separat). Jucariile Patrula Catelusilor True Metal pentru baieti si fete sunt cadourile perfecte pentru copii si fanii Patrula Catelusilor, Recreeaza scenele tale preferate din filmul Patrula Catelusilor cu ajutorul Setului Total City Rescue!
Citeste mai multShow less
Specificatii
6061056

Gen
Baieti
Mixt
Varsta recomandata
3 ani+
Material
Plastic
Tip produs
Set De Joaca
Tema de joaca
Patrula Catelusilor
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare