×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Engleza Si Joc In Acelasi Loc

Carte Raspundel Istetel, Blackfire

Citeste mai mult
84,92 lei 99,90 lei
PRP-15%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 8 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 8 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.60 lei.

Cod produs:
BK1039
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Carte interactiva pentru invatarea limbii engleze! Aceasta carte este perfecta pentru a invata limba engleza daca sunteti incepator sau intermediar. In mod distractiv, va veti mari vocabularul si veti invata cum sa pronuntati in mod corect cuvintele in limba engleza si propozitiile simple. Cartea este narata de vorbitori nativi dar include si traducerea in limba romana. Va puteti testa cunostintele acumulate prin intermediul chestionarelor, care sunt impartite in trei categorii de dificultate.

Include carteNU include si creionul. Acesta se achizitioneaza separat. Vezi aici detalii.
Varsta recomandata: 6 ani +
 

Ce este 'Raspundel Istetel'?

'Raspundel Istetel' este un concept educational unic, prin intermediul caruia copiii pot invata o multime de informatii interesante si utile intr-un mod amuzant si atractiv.

Cui ii este destinata colectia 'Raspundel Istetel'?

  • Colectia 'Raspundel Istetel' este destinata atat copiilor de varsta prescolara cat si copiilor mai mari, chiar si adultilor li se va parea interesanta. Depinde doar de preferintele dumneavoastra in materie de carti.
  • Datorita tehnologiei speciale, cartile pot fi de asemenea utilizate de copiii prescolari, care nu pot inca sa citeasca. In acest fel, pot 'citi' ei insisi un basm, pot invata culori, numere, litere sau forme diferite intr-o maniera jucausa. Ei isi vor putea testa toate aceste cunostinte prin intermediul jocurilor educative cuprinse in carti.
  • Copiii mai mari si adultii vor fi , fara indoiala, interesati de Atlasul interactiv al lumii, Lumea animalelor, Corpul uman sau de cartea pentru invatarea limbii engleze.
 

De ce 'Raspundel Istetel'?

  • Ofera o experienta realista de interactiune cu fenomenele, ceea ce aduce un plus de usurinta in invatare - sunetele sunt extrase din natura, nu doar prelucrari sintetice.
  • Abordare 360 - Informatiile oferite nu sunt unidirectionale ci integrate din mai multe domenii, astfel incat copiii sa isi formeze o impresie cat mai exacta si diversificata despre cele invatate.
  • Imbina imaginile si sunetele ceea ce duce la o mai facila si complexa invatare.
  • Fixarea cunostintelor prin testare distractiva.
  • Ofera controlul invatarii. Copilul se poate oricand intoarce asupra testelor si isi poate recompleta in orice moment cunostintele.
 

Cum functioneaza? Lasati cartea sa vorbeasca!

  • Raspundel Istetel este un sistem unic de invatare care aduce o multime de informatii din domenii diferite, prezentate cat se poate de distractiv. Doar atingeti usor cu creionul o imagine sau un text si veti auzi informatii relevante, sunete sau muzica. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veti putea accesa testele de verificare a cunostintelor, aflate la finalul fiecarui capitol tematic al cartii.
 

Colectia 'Raspundel Istetel':

  1. Atlasul lumii - Peste 900 de sunete si texte explicative
  2. Lumea animalelor - Peste 900 de sunete si texte explicative
  3. Engleza si joc, in acelasi loc - Peste 2200 de sunete si texte explicative
  4. Intru in joc, invat pe loc - Peste 2200 de sunete si texte explicative
  5. Corpul uman - Peste 2000 de sunete si texte explicative
Citeste mai multShow less
Specificatii
BK1039

Gen
Mixt
Varsta recomandata
6 ani+
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare