×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Sina De Tren Curcubeu

Jucarie Din Lemn, Hape Toys

Citeste mai mult
375,31 lei 426,90 lei
PRP-12%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 37 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 37 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 7.40 lei.

Cod produs:
HapeE3826
Produse relationate:
Brand:
Descriere
Invatati in timpul jocului cu acest set feroviar colorat. Rezolvati labirintul de margele si sortati formele in timp ce conduceti trenul animalelor. Include piese muzicale pentru xilofon si tamburina. incepeti prin a construi configuratia pistei prezentata pe cutie. Exploreaza piesa rezolvand puzzle-urile si facand muzica pe masura ce mergi. Puneti triunghiul, dreptunghiul si semicercul in linia de sortare a formelor, astfel incat trenul sa poata trece. Apoi rezolvati labirintul de margele. Ascultati melodia frumoasa in timp ce conduceti peste melodia Xylophone Melody si sunetul fericit al Tambourine Track. Cele sase blocuri de constructii au caracteristici optice distractive, inclusiv o oglinda, o prisma si o lupa Jocul stimuleaza invatarea si rezolvarea problemelor. Include piesa de xilofon care reda un ton pe masura ce un tren circula Tamburina urmeaza ritmul in timp ce trenurile trec Include tren cu tematica jungla cu vagoane de tigru, leu si elefant Blocurile optice includ functii de oglinda, prisma si lupa Compatibil cu majoritatea celorlalte seturi de sine din lemn. Jucariile sunt realizate din lemn, folosind materiale ecologice, vopsite in culori atragatoare cu vopsele nontoxice, care depasesc cele mai inalte si stricte standarde internationale de siguranta si calitate, precum EN71, ISO9001, ASTM F963 si altele. De multi ani, Hape a creat jucarii fantastice, de inalta calitate, folosind materiale ecologice si durabile, fiecare produs fiind atent proiectat pentru a stimula abilitatile senzoriale, fizice si emotionale.

  • Varsta recomandata: 1 - 7 ani

Citeste mai multShow less
Specificatii
HapeE3826

Gen
Mixt
Varsta recomandata
1 an+
Culoare
Multicolor
Baterii necesare
Nu
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare