×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Alias Party

Joc Familie & Socializare, Tactic

Citeste mai mult
99,90 lei 119,90 lei
PRP-17%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 9 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 9 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.80 lei.

Cod produs:
BK0846
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Alias Party este jocul care va transforma orice seara in cea mai amuzanta seara!

Cum explici cuvintele? Regula este simpla! Poti folosi sinonime, antonime sau indicii. Echipa ta se va deplasa pe tabla de joc in functie de numarul de cuvinte ghicite corect. Echipa care ajunge prima la linia de sosire, este declarata castigatoare!

Echipa va alterna jucatorii care explica si cei care ghicesc. Numarul de cuvinte ghicite este egal cu numarul de mutari inainte pe tabla de joc. Numarul de greseli si cuvinte omise este egal cu numarul de mutari inapoi pe tabla de joc. Numerele din spatiile libere variaza de la 1 la 8. Numarul din spatiul pe care sta pionul tau va determina numarul cuvantului de pe cartonas pe care trebuie sa il explici. Cand pionul tau este in casuta cu provocari, atunci se folosesc diferite modalitati de a explica cuvintele. Cand o echipa trece cu succes peste o carte cu provocare, au dreptul sa invarta sageata de pe tabla de joc si sa avanseze un numarul egal de casute indicat de sageata. Prima echipa care ajunge la final castiga.

  • Contine: tabla de joc, 6 pioni, 400 de cartonase cu cuvinte, 100 de cartonase cu provocari, o clepsidra, un regulament in romana.
 
Numar jucatori: 4
Varsta recomandata: 15 ani +
Citeste mai multShow less
Specificatii
BK0846

Gen
Mixt
Varsta recomandata
15 ani+
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare