×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Set 2 Figurine My Little Pony - Dezvaluirea Dragonului

102,18 lei 112,90 lei
PRP-9%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 10 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 10 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.00 lei.

Cod produs:
F8702
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Descopera magia care straluceste in intuneric cu acest set cu 3 figurine My Little Pony Dragon Light Reveal! Acest set cu papusi include 3 figurine My Little Pony. Figurinele Sunny Starscout si Blaize Skysong au aripi articulate, care stralucesc in intuneric. Figurina mini Sparky Sparkeroni din My Little Pony straluceste si ea in intuneric! Papusa Sunny cu par are coama si coada lungi si matasoase, distractive de coafat si de jucat, iar figurina dragonul Blaize are par moale pe cap. Figurinele au 7,5 cm.

Sunny si Blaize au semn distinctiv Cutie Mark si brate si picioare articulate pentru a fi pozitionate in diferite posturi inspirate din productia de divertisment. Acest set My Little Pony reprezinta un cadou extraordinar pentru fete si baieti. Imagineaza-ti aventuri in Equestria si nu numai cu aceasta jucarie My Little Pony pentru fete, baieti si pentru toti copiii. My Little Pony si toate personajele asociate sunt marci comerciale ale Hasbro.

Citeste mai multShow less
Specificatii
F8702

Gen
Fete
Varsta recomandata
4 ani+
Tema de joaca
My Little Pony
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare