×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Set 5 Jocuri 'Paw Patrol The Movie'

Jucarie Patrula Catelusilor, Spin Master

Citeste mai mult
105,67 lei 228,90 lei
PRP-54%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 10 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 10 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.00 lei.

Cod produs:
6063755
Produse relationate:
Brand:
Descriere
PAW Patrol The Movie, pachet de 5 jocurI.Cu acest set de 5 jocuri, vei avea mult mai mult decat o seara de jocuri distractive din noul film - PAW Patrol The Movie. Veti primi Jocul Adventure City Lookout, pachetul de carti Jumbo, jocul Jumbling Tower, jocul de potrivire de memorie cu 72 de carti si un puzzle de 48 de piese. Perfecte pentru toti copiii cu varsta peste 4 ani, acestea sunt jocuri grozave de jucat alaturi de copiii tai. Aceste jocuri vor prezenta cu siguranta o provocare interesanta, care va fi distractiva si va ajuta la dezvoltarea invatarii. Copiilor tai le va placea sa-i vada pe Chase, Marshall, Skye si mai multe personaje in aceste jocuri distractive. Catelusii lor preferati s-au intors la salvare cu scene direct de pe marele ecran la &bdquoSalvati orasul aventurii&rdquo! În acest film nou-nout, Ryder si puii sunt chemati in Adventure City pentru a-l impiedica pe primarul Humdinger sa transforme metropola plina de viata intr-o stare de haos. Pentru ca niciun oras nu este prea mare, niciun pui nu este prea mic! Acest pachet va fi cadoul perfect pentru orice copil care urmareste PAW Patrol. Setul include Jocul Adventure City Lookout, 1 pachet de carti Jumbo, 1 joc Jumbling Tower, 1 joc de potrivire de memorie cu 74 de carti, puzzle de 48 de piese

  • Varsta recomandata: 4 ani+
  • Citeste mai multShow less
    Specificatii
    6063755

    Gen
    Mixt
    Varsta recomandata
    4 ani+
    Gama producator
    Patrula Catelusilor
    Tema de joaca
    Patrula Catelusilor
    Culoare
    Multicolor
    Dimensiuni produs
    37.47 x 28.57 x 9.84 (L x l x h)
    Info
    Cumpara si...
    Vizualizate recent

    Meniu

    Info

    Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

    Autentificare