×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Vehicul De Salvare Chase

Set de Joaca Patrula Catelusilor, Spin Master

Citeste mai mult
141,37 lei 299,90 lei
PRP-53%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 14 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 14 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.80 lei.

Cod produs:
6062104_20133577
Produse relationate:
Brand:
Descriere
Porneste la salvare cu Chase din patrula catelusilor si vehiculul sau de salvare! Masina de politie a lui Chase are grafica si detalii autentice, o zona de depozitare pentru accesorii si o transformare interesanta de salvare. Cand vine timpul pentru o salvare palpitanta, pune-ti figurina Chase pe scaunul soferului si porneste cu viteza in misiunea ta. Odata ce ajungi, apasa pe vehicul pentru a intra in modul de salvare - vehiculul se ridica, pentru a dezvalui lansatoarele de proiectile si drona de salvare, oferindu-i in acelasi timp lui Chase vederea perfecta pentru o salvare palpitanta! Lanseaza proiectilele de minge de tenis si plasa de salvare pentru a indeparta obstacolele. Pentru misiuni de salvare in locuri greu accesibile, deschide compartimentul de depozitare din spatele vehiculului si trimite drona de salvare a lui Chase si cosul de recuperare pentru a duce iepurasul sa zboare in siguranta! (figurina inclusa) Dupa ce adorabilul animal prieten a fost salvat, agata cosul in partea din fata a vehiculului pentru a-i oferi un loc sigur in care sa calatoreasca pe drumul de intoarcere spre casa. Da viata salvarilor tale pline de actiune, in timp ce iti folosesti imaginatia pentru a-ti indeplini misiunile. Pentru si mai multe aventuri de salvare, cauta vehiculul lui Marshall porneste si salveaza (vandut separat). Jucariile cu vehicule Rise and Rescue pentru baieti si fete de 3 ani sunt cadourile perfecte pentru copii. Formeaza o echipa cu catelusul tau favorit din patrula catelusilor si Chase, si salveaza ziua cu vehiculul sau de ridicare si salvare!

  • Varsta recomandata: 3 ani+
  • Citeste mai multShow less
    Specificatii
    6062104_20133577

    Gen
    Baieti
    Varsta recomandata
    3 ani+
    Tema de joaca
    Patrula Catelusilor
    Personaj
    Chase
    Dimensiuni produs
    35.60 x 27.90 x 12.40 cm (L x l x h)
    Info
    Cumpara si...
    Vizualizate recent

    Meniu

    Info

    Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

    Autentificare