×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Joc De Colectie

73,44 lei 90,90 lei
PRP-19%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 7 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 7 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.40 lei.

Cod produs:
6067032
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Joaca noul joc Gabby' Dollhouse pentru copii din Spin Master Games Gabby' Charming Collection Game, bazat pe emisiunea Netflix DreamWorks. Sa fim mici cu toti prietenii nostri si sa ajutam la decorarea Casei de papusi pentru petrecerea purr-fecta. Pe masura ce decoram, fiecare dintre noi va colecta farmece.

Exista peste 40 de farmece de colectat. La final, cine are cele mai multe farmece castiga jocul. Sarbatoreste la petrecere cu un mare Miau. Acest joc de prietenie pentru decorarea casei de papusi este pentru 2-4 jucatori cu varsta de peste 4 ani. Copiii vor vedea toate personajele lor preferate in acest joc pentru fete si baieti.

Daca copiii tai sunt obsedati de jucariile Gabby Dollhouse, atunci acest joc de societate pentru copii este un must-have. Acest joc distractiv pentru copiii de la 4 ani in sus este perfect si pentru rechizitele de petrecere pentru casa de papusi a lui Gabby. Indiferent daca sunteti in cautare de cadouri pentru fete de 6 ani sau jucarii pentru fete de 5 ani, acest joc pentru copii este exact ceea ce cautati. Acesta este un joc destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, dar jucatorii de toate varstele se vor bucura de aceasta provocare distractiva daca le place sa urmareasca emisiunea de pe Netflix.

Jocurile de societate pentru copii sunt in mare voga in prezent, deoarece aceste jocuri fizice ii distrag pe cei mici de ecrane si ii indreapta spre creativitate si competitie.

Citeste mai multShow less
Specificatii
6067032

Gen
Fete
Varsta recomandata
4 ani+
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare