×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Blaster Nerf Minecraft Firebrand

143,02 lei 157,90 lei
PRP-9%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 14 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 14 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.80 lei.

Cod produs:
F8953
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Securea Nerf Minecraft Firebrand este inspirata din jocul Minecraft, surprinzand aspectul securii din jocul Minecraft Dungeons. În joc, Firebrand este o secure special creata in Fiery Forge, adesea gasita in mainile piglinilor rosii si a piglinilor zombi. Da frau liber imaginatiei in timp ce te joci cu securea si surprinde pe toata lumea cand arunci sageti din ea, dezvaluind ca este si un blaster cu sageti Nerf!

Securea Firebrand are o capacitate de 3 sageti, lanseaza cate 1 sageata pe rand si include 6 sageti Nerf Elite. In cativa pasi, esti gata sa joci. Încarca 3 sageti, trage in jos manerul de armare si apasa butonul pentru a lansa sageata. Capul securii are margini de spuma. Exista o zona de depozitare cu 2 sageti pentru reincarcari rapide. Jucariile Nerf Minecraft sunt cadouri perfecte pentru jucatorii Minecraft si jucarii grozave pentru baieti si fete, pentru jocuri intense in interior si in aer liber. Fiecare se comercializeaza separat.

Disponibilitatea poate varia. Nu sunt necesare baterii. Recomandam folosirea ochelarilor (nu sunt inclusi).

Citeste mai multShow less
Specificatii
F8953

Gen
Mixt
Varsta recomandata
8 ani+
Tema de joaca
Nerf
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare