×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Unicorn Curcubeu Surpiza (Rainbocorns) - Catelusul La Doctor

Set De Joaca, Zuru Toys

Citeste mai mult
99,90 lei 199,90 lei
PRP-50%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 9 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 9 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.80 lei.

Cod produs:
ZR9261O
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Prietenii blanosi Rainbocorns Puppycorn Rescue merg in vizita la doctor! In Rainboville, unii catelusi nu se simt tocmai bine si au nevoie de extra imbratisari! Deschide oul pentru a-ti gasi pacientul catelus si peste 12 surprize magice! Foloseste accesoriile de vindecare, cum ar fi bandajele si slime-ul pentru a te juca cu catelusul tau. Exista 7 catelusi pe care ii poti ajuta sa se insanatoseasca! Poti fi doctorul lui Peaches, Beau, Lottie sau Squash?

  • Peste 12 surprize de descoperit: Ajuta-i pe catelusii din Rainboville sa-si recapete zambetul! Fiecare pacient catelus vine cu un Boo-Boocorn, o inima Peel 'n' Heal, autocolante, raport de sanatate, radiografii, slime si bandaj! Foloseste surprizele incluse pentru a salva catelusul!
  • Peel and Reveal Heart: dezvaluie diagnosticul catelusului tau, apoi vino in ajutor cu imbratisari!
  • Asistentii dragalasi Boo-Boocorns va vor ajuta sa va vindecati catelusul!
  • Pachetul include 1x Ou, 1x plus, 1x Boo-Boocorn, 1x ou Boo-Boocorn, 1x Autocolant , 1x Ghid pentru colectionari, 1x Slime, 1x Inima razuibila, 1x Raport de sanatate, 1x Raze X si 1x bandaj.

Rainbocorns iti aduce oul surpriza suprem! Combinand despachetarea misterioasa, surprizele si plusul dragalas, Rainbocorns va fi cu siguranta noul tau cel mai bun prieten! Sunt atat de multe surprize de gasit! Straturile de magie si emotie ce nu se termina niciodata! Exista atat de multi Rainbocorns noi in Rainboville - pe care il vei gasi?! Fiecare se vinde separat. Pretul este pentru o buc.!

Varsta recomandata: 3 ani+

Citeste mai multShow less
Specificatii
ZR9261O

Gen
Mixt
Varsta recomandata
3 ani+
Info
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare