×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Puzzle Vibe Botanic, 1500 Piese UFT

67,32 lei 88,90 lei
PRP-24%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Cod produs:
26205
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Seria Prime UFT de la Trefl ii va captiva pe toti amatorii de puzzle-uri! Prin ce se remarca? Prin Unlimited Fit Technology, o tehnologie unica, prin cel mai gros carton de pe piata si prin forma speciala a pieselor, neregulata!

Aceste puzzle-uri pot fi mutate si rotite fara riscul de a se imprastia. Si asta nu e tot! Poti folosi toate puzzle-urile Prime UFT cu acelasi numar de piese pentru a crea un puzzle urias. Creeaza-ti propriul colaj cu puzzle-urile Prime de la Trefl! Cauti un mod placut de a-ti petrece o seara acasa? Antrenarea mintii prin puzzle-uri e numai buna pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni si familie.

Puzzle-urile noastre sunt cadoul ideal de ziua de nastere sau de Craciun. Ne pasa de mediu, asa ca ambalam puzzle-urile in folie biodegradabila, potrivita pentru compost.

Puzzle-urile Prime UFT de la Trefl cu 1.500 de piese sunt perfecte pentru toti amatorii de puzzle-uri. Au piese speciale, cu forma neregulata, si sunt facute din cel mai gros carton!Imaginea de 850 x 580 mm poti s-o misti, s-o rulezi, s-o rotesti si s-o alipesti la alte puzzle-uri Prime UFT de aceeasi dimensiune pentru a obtine un colaj urias! Produsul este certificat de catre FSC si toate elementele de plastic ale ambalajului sunt biodegradabile si potrivite pentru compost.

Citeste mai multShow less
Specificatii
26205

Gen
Mixt
Varsta recomandata
12 ani+
Numar piese
1500
Tip puzzle
Clasic
Material
Carton
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare