Dictionar Roman-Englez Afisare la marime maxima

Dictionar Englez-Roman

99,92 lei

Pret redus!

-20%

124,90 lei

» Adauga la lista de produse dorite

28733

Carte Raspundel Istetel, Blackfire

Detalii

Acest produs nu are puncte bonus deoarece este la reducere


Cu ajutorul acestei carti, copiii vor putea descoperi cuvinte si propozitii de baza in limba engleza intr-un mod interactiv si distractiv. Dictionarul este impartit in 11 capitole tematice si contine peste 1 000 de cuvinte in limba engleza cu poze si traducerea acestora in limba romana

Include carteNU include si creionul. Acesta se achizitioneaza separat. Vezi aici detalii.
Varsta recomandata: 7 ani +
 

Ce este 'Raspundel Istetel'?

'Raspundel Istetel' este un concept educational unic, prin intermediul caruia copiii pot invata o multime de informatii interesante si utile intr-un mod amuzant si atractiv.

Cui ii este destinata colectia 'Raspundel Istetel'?

 • Colectia 'Raspundel Istetel' este destinata atat copiilor de varsta prescolara cat si copiilor mai mari, chiar si adultilor li se va parea interesanta. Depinde doar de preferintele dumneavoastra in materie de carti.
 • Datorita tehnologiei speciale, cartile pot fi de asemenea utilizate de copiii prescolari, care nu pot inca sa citeasca. In acest fel, pot 'citi' ei insisi un basm, pot invata culori, numere, litere sau forme diferite intr-o maniera jucausa. Ei isi vor putea testa toate aceste cunostinte prin intermediul jocurilor educative cuprinse in carti.
 • Copiii mai mari si adultii vor fi , fara indoiala, interesati de Atlasul interactiv al lumii, Lumea animalelor, Corpul uman sau de cartea pentru invatarea limbii engleze.
 

De ce 'Raspundel Istetel'?

 • Ofera o experienta realista de interactiune cu fenomenele, ceea ce aduce un plus de usurinta in invatare - sunetele sunt extrase din natura, nu doar prelucrari sintetice.
 • Abordare 360 - Informatiile oferite nu sunt unidirectionale ci integrate din mai multe domenii, astfel incat copiii sa isi formeze o impresie cat mai exacta si diversificata despre cele invatate.
 • Imbina imaginile si sunetele ceea ce duce la o mai facila si complexa invatare.
 • Fixarea cunostintelor prin testare distractiva.
 • Ofera controlul invatarii. Copilul se poate oricand intoarce asupra testelor si isi poate recompleta in orice moment cunostintele.
 

Cum functioneaza? Lasati cartea sa vorbeasca!

 • Raspundel Istetel este un sistem unic de invatare care aduce o multime de informatii din domenii diferite, prezentate cat se poate de distractiv. Doar atingeti usor cu creionul o imagine sau un text si veti auzi informatii relevante, sunete sau muzica. Tot cu ajutorul creionului vorbitor veti putea accesa testele de verificare a cunostintelor, aflate la finalul fiecarui capitol tematic al cartii.
 

Colectia 'Raspundel Istetel':

 1. Atlasul lumii - Peste 900 de sunete si texte explicative
 2. Lumea animalelor - Peste 900 de sunete si texte explicative
 3. Engleza si joc, in acelasi loc - Peste 2200 de sunete si texte explicative
 4. Intru in joc, invat pe loc - Peste 2200 de sunete si texte explicative
 5. Corpul uman - Peste 2000 de sunete si texte explicative
 6. Mijloace De Transport - Peste 2000 de sunete si texte explicative>
 • Gen: Mixt
 • Varsta recomandata: 7 ani+