×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Pachet X-Connect Fingerboard Sk8Mafia Vert Wall

130,69 lei 159,90 lei
PRP-18%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 13 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 13 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.60 lei.

Cod produs:
6066508_20141010
Produse relationate:
Brand:
Descriere
Ridica-te in aer cu Tech Deck, fingerboard-uri reale cu grafica autentica de la companiile de skateboard-uri adevarate. Setul de rampe Jump N&rsquo Grind X-Connect Park Creator include tot ce ai nevoie pentru a construi un parc personalizat minunat in care iti poti perfectiona abilitatile de skateboarding. Configureaza diferite combinatii cu doua sine, cu scara, pervaz hubba si rampe pentru a invata si a-ti dezvolta trucurile. Fa trucuri pe scari, margini, sau rampe, sau configureaza si personalizeaza zona de skate oricum doresti. Da-te cu fingerboard-ul exclusiv inclus de la Toy Machine Skateboards, semnat de Daniel Lutheran, si adauga-l la colectia ta de mini skateboard-uri. Combina parcul cu alte rampe compatibile X-Connect, precum Bowl Builder sau seturile de rampe Nyjah Skatepark (fiecare este vandut separat) pentru a construi cel mai bun parc pentru fingerboard pe care sa rupi. Foloseste Jump N&rsquo Grind X-Connect Park Creator impreuna cu colectia de finberboard-uri Tech Deck sau Tech Deck BMX (fiecare vandut separat). Placile si seturile de rampe Tech Deck sunt pentru copiii si iubitorii de skateboarding cu varsta de cel putin 6 ani. Daca iti doresti o grafica de placa reala de la companiile de skateboard-uri reale, atunci trebuie sa fie Tech Deck incepe de jos, devino un profesionist si colectioneaza-le pe toate.
Citeste mai multShow less
Specificatii
6066508_20141010

Gen
Baieti
Varsta recomandata
6 ani+
Culoare
Multicolor
Greutate
0.59
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare