×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Pachet X-Connect Sk8Mafia Vert Wall

130,69 lei 159,90 lei
PRP-18%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 13 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 13 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 2.60 lei.

Cod produs:
6068233
Produse relationate:
Brand:
Descriere
Proiecteaza si construieste-ti un mini-parc de skateboard personalizat cu setul de rampe de skateboard Tech Deck Vert Wall 2.0 X-Connect Park Creator. Configureaza diferite combinatii cu rampele vert, rampa wedge si subrail-ul pentru a invata si a-ti imbunatati trick-urile.Adauga-l la colectia ta de skateboard-uri pentru degete si da-te cu noul tau fingerboard exclusiv Sk8Mafia Skateboards inclus in set. Are grafica de skate autentica de la companii de skate reale.Fa curbe largi la roll-in, accelereaza sau incetineste cu diferitele rampe, configureaza si personalizeaza Vert Wall oricum doresti. Se utilizeaza alaturi de colectiile Tech Deck sau BMX (fiecare vanduta separat).Combina alte playset-uri X-Connect pentru a obtine cel mai tare skatepark Tech Deck. Da-te exact ca skaterii profesionisti cu fingerboard-ul exclusiv care are banda de prindere, bucse si multe altele.
Citeste mai multShow less
Specificatii
6068233

Gen
Baieti
Varsta recomandata
6 ani+
Culoare
Multicolor
Greutate
3.00
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare