×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Monopoly Calatoreste In Jurul Lumii

Joc Familie & Socializare, Hasbro

Citeste mai mult
85,68 lei 202,90 lei
PRP-58%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 8 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 8 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.60 lei.

Cod produs:
F4007
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Jocul Monopoly Travel World Tour este o intorsatura a jocului Monopoly clasic, care ii face pe jucatori sa descopere si sa viziteze destinatii de calatorie interesante. Jucatorii cumpara destinatii, implinesc obiectivele de calatorie si stampileaza tabla de joc cu stampila lor pentru a castiga.

Pune-ti amprenta pe tabla de joc cu stergere uscata! Jucatorii se pot distra atat de mult folosind jetoanele de stampilare cu autocerneala pentru a urmari diferitele locatii pe care le-au vizitat. Creati amintiri cu cartile Jurnal de calatorie care devin parte din joc si aflati fapte amuzante despre locatii de pe tot globul pe parcurs. Ce joc grozav pentru iubitorii de calatorii!

Aceasta editie de calatorie a jocului Monopoly este un joc distractiv pentru o seara de jocuri in familie si este un joc grozav pentru copiii de la 8 ani in sus.

  • Include tabla de joc cu stergere uscata, 4 jetoane cu stampile cu cerneala automata, 22 de carti de destinatie, 10 carti de sansa, 10 carti de jurnal de calatorie, 2 zaruri, bani de carton si ghid de joc.
Citeste mai multShow less
Specificatii
F4007

Gen
Mixt
Varsta recomandata
8 ani+
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare