×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Craft-a-riffic Gabby Girl

Jucarie Gabby's Dollhouse, Spin Masters

Citeste mai mult
171,53 lei 209,90 lei
PRP-18%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 17 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 17 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 3.40 lei.

Cod produs:
6064228
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Pregateste-te sa creezi opere de arta minunate cu ajutorul setului de joaca Casa de papusi a lui Gabby Creatii Deluxe. Cu o figurina exclusiva Rainbow Curcubeu, cu sortul ei de artist ei si o pisica Bebe Cutiuta exclusiva, acest set unic de arta si mestesuguri include o plansa de desen magica, pe baza de apa, o pensula cu rezervor, o cutie pentru apa si trei fise de activitate care te vor ajuta sa creezi capodopere. Alatura-te lui Gabby si Bebe Cutiuta, in timp ce lucrati impreuna toti trei pentru a retrai momentele artistice preferate din serialul de succes Netflix, Casa de papusi a lui Gabby. Apoi foloseste-ti imaginatia pentru a crea propriile aventuri noi cu ajutorul setului de joaca Casade papusi a lui Gabby Creatii Deluxe.

Pentru si mai multe moduri de joaca, adauga figurinele tale in Casa de papusi Purrfect a lui Gabby (se vinde separat). Pentru o ultima surpriza, scaneaza codul QR din interiorul livrarii pentru casade papusi pentru a debloca o recompensa speciala in aplicatia gratuita Casa de papusi a lui Gabby /Gabby&rsquos Dollhouse (disponibila pe iOS si Android).

Jucariile, plusurile, figurinele si seturile de joaca Casa de papusi a lui Gabby sunt jucarii educationale si cadouri grozave pentru copiii cu varsta de cel putin 3 ani, deoarece ii ajuta pe cei mici sa-si imbunatateasca imaginatia prin jocuri de simulare captivante si creative. 

  • Varsta recomandata: 3 ani+
Citeste mai multShow less
Specificatii
6064228

Gen
Fete
Varsta recomandata
3 ani+
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare