×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
×

Vehicul Cu Figurina

Jucarie Gabby's Dollhouse, Spin Masters

Citeste mai mult
98,02 lei 120,90 lei
PRP-19%
Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 9 puncte fidelitate. Cosul dvs. va totaliza 9 puncte Punctele pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil incepand cu urmatoarea comanda - de 1.80 lei.

Cod produs:
6062145
Produse relationate:
Brand:
Descriere

Porneste motorul si pleaca intr-o pisi-aventura la picnic!

Masi-Mata arata exact capersonajul jucaus jumatate pisica si jumatate masina pe care il iubesti din serial iar pe scaunele ei ii poti pune pe Panda Mat si un alt personaj Casa de papusi a lui Gabby din colectia ta (figurinele de jucarie suplimentare sunt vandute separat).

Masi-Mata prinde viata si da din coada de la stanga la dreapta in timp ce o impingi. Apasa in jos pe boneta ei pentru a o face sa clipeasca sau apasa pe partea stanga sau partea dreapta, pentru a o face sa se uite in stanga si in dreapta.

Acest set distractiv include si o figurina exclusiva Panda Mat pe care nu o vei gasi in alta parte, impreuna cu patura de picnic artistica din silicon, un frigider pentru pisici si o livrare pentru casa de papusi cu un accesoriu surpriza in interior. Desfa livrarea speciala pentru casa de papusi, la fel cum face Gabby la inceputul fiecarui episod, pentru a descoperi ochelarii de soare roz pentru Panda Mat.

Odata ce ai gasit locul perfect pentru picnic, pune patura de picnic si prefa-te ca scoti bunatatile din frigider - capacul se deschide si se inchide.

Foloseste-ti imaginatia pentru a-ti crea propriile aventuri extraordinare alaturi de Masi-Mata si Panda Mat si retraieste momentele tale preferate din serialul original NETFLIX. Pentru si mai multa distractie in casa de papusi, Masi-Mata a fost construita pentru a avea dimensiunile potrivite pe langa Casa de papusi Purrfect a lui Gabby (vanduta separat) si este o aditie grozava in lumea papusilor.

Pentru o ultima surpriza, scaneaza codul QR din interiorul in livrarii pentru casa de papusi pentru a debloca recompensa speciala in aplicatia Casa de Papusi a lui Gabby/Gabby's Dollhouse (disponibila pe iOS si Android). 

  • Varsta recomandata: 3 ani+
Citeste mai multShow less
Specificatii
6062145

Gen
Fete
Varsta recomandata
3 ani+
Culoare
Multicolor
Info
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Info

Atentificati-va sau creati un cont de client pentru a utiliza lista de produse favorite.

Autentificare